To ganger bandybronse i Universiaden

Norges damelag og herrelag vant begge to sine bronsefinaler under Universiaden i Krasnoyarsk. På herre laget var Ullevål godt representert med 4 spillere og to ledere som her er avbildet sammen noen av vertinnene.

Damene sikret seg medaljen etter å ha slått USA 4-1 i Bronsefinalen, på vei dit hadde damene i gruppespillet tapt 4-0 for vertsnasjonen Russland, slått USA med solide 6-0 og tapt hele 14-1 for Sverige,  svenskene ble også for sterke i semifinalen som endte med tap 12-1. Ikke uventet var det nettopp svenskene som vant finalen mot Russland med 5-3.

Ullevål spillerene Lasse Thorkildsen, Erik Audun Sørensen, Jonas Tjomsland og keeper Brage Stranden Lae som har gått i landflyktighet på feil side av grensen, samt lagledere Håkan Walldèn og Trond Audun Sørensen bidro alle til å sikre de norske herrene sin bronsemedalje etter seier med  5-3 i bronsefinalen mot Finland. På vei til bronsefinalen hadde de norske gutta åpnet turneringen med å tape 8-0 for Sverige, deretter ble det tap 9-1 for Russland som senere skulle slå nettopp Sverige i herrefinalen med 6-1.

Norge fortsatte med et knepent 3-2 tap for Kazakhstan før Finland ble slått med 4-1, målforskjellen gjorde at Norge kom seg videre til semifinalen på bekostning av Kazakhstan. I semifinalen tap Norge mot Sverige med 8-3.

Vi gratulerer begge lagene og alle lagleder med sine bronsemedaljer.