Mange Spydebergutøvere deltok i Ungdomsbirken og Barnebirken

Spydeberg Langrenn reiste med nærmere 30 utøvere og støttespillere/foreldre til Sjusjøen for å delta i "Birken".

Bilde ovenfor: Herman Hesjedal-Tronstad, Mats Lund Sjøen, Anna Solberg, Emma Solberg, Oliver Sandbæk-Skjørten, Fredrik Hesjedal-Tronstad og Eskild Levorstad.

Ungdomsbirken ble i år arrangert for 18. gang. 2500 ungdommer står på startstreken. Løypa er 15 km (egentlig 17 km) med start på Sjusjøen Skiarena og mål på Birkebeineren Skistadion, Lillehammer. Rennet går i klassisk stil og alle som er 12-16 år kan delta.

Spydeberg stilte med følgende utøvere i Ungdomsbirken: Anna Solberg (J12), Oliver Sandbæk-Skjørten (G12), Fredrik Hesjedal-Tronstad (G12), Eskild Levorstad (G12), Herman Hesjedal-Tronstad (G14), Håkon Johansen (G14), Mats Lund Sjøen (G14), Peder Dæhlen Gjønnes (G15) og Truls Fredriksen (G15).

BarneBirken arrangeres på Birkebeiner Skistadion på Lillehammer, og er for alle barn mellom 0-11 år. Rennet går i klassisk stil og alle deltakerne bærer sekk med litt klær og en nistepakke, akkurat som de ekte Birkebeinerne. Løypa er fra 2,5 - 3,5 KM.

Spydeberg stilte med følgende utøvere i Barnebirken: Axel Sandbæk-Skjørten (G8) og Emma Solberg (J9).

Takk for et flott opphold og fantastisk innsats av alle utøvere.

Alle resultater fra: Ungdomsbirken 2019.

Axel Sandbæk-Skjørten (G8)

Emma Solberg (J9)

Eskild Levorstad (G12)

Fredrik Hesjedal-Tronstad (G12)