GUL R lykkeloddet under oldermannslaugets vårmøte

Dersom damelaget og herrelaget har like mye hell og lykke med poenggevinsten, som de som kjøpte lodd fra boken GUL R på oldermannslaugets vårmøte mandag kveld, blir det mange lykke-stunder utover i sesongen.

Like sikkert som graset grønskes og fotballsesongen står for døren, hadde oldermannslauget i går sitt årlige «vårmøte». Her ble herrelagets spillere og opplegg for sesongen presentert, mens trener Thomas Dahle orienterte om planene for damelaget sesongen 2019.

Det var et 40 tals medlemmer fra oldermannslauget som lyttet med stor interesse på damelagets trener, om hvordan ledelsen og spillerne ser på sesongen, hvordan laget skal spille, og hva vi kan forvente oss. Intensjonen er å prøve å holde seg i toppen, selv om det vil ta tid å få ting til å fungere sammen med så mange nye spillere, og en ny spillestil.
- Vi trenger støtten fra dere. Det er viktig å tenke positivt, så må vi forvente at det blir litt opp og ned i begynnelsen, slik er det bare, sa Dahle, til en lydhør forsamling.

Trenerne for herrelaget, Andreas Ulland Andersen og Mikal Hindal, presenterte sesongopplegget for herrelaget. A-laget har fått fire nye spillere i troppen, inkludert de to trenerne som også skal spille og er klare forsterkninger. Tilbake i klubben er også Jonas Risanger, mens Alain Mbonimpa fra Vedavåg er ny. Disse to er også klare forsterkninger.

A-lag herrer går mot en spennende sesong, og både Ulland Andersen og Hindal kunne fortelle om gode vintertreninger, og klar framgang i de siste treningskampene. Det forventes at A-laget skal ligge på den øvre halvdel av tabellen denne sesongen.

Oldermannslaugets vårmøte ble som vanlig avsluttet med kveldsmat og lotteri med mange kurante og ukurante premier. Lykkeloddet denne kvelden ble GUL R, som ble en trofast følgesvenn for bordet lengst oppe i hjørnet gjennom hele trekningen.

Oldermannslauget er en betydelig dugnadsressurs for idrettslaget og utfører er rekke dugnadsoppgaver gjennom hele året – både på anlegget og under kamper. Vårmøtet ble som vanlig en hyggelig og sosial fulltreffer. Ellers tar vi med at mange av oldermannslaugets medlemmer treffes hver eneste formiddag (mandag-fredag) på klubbhuset til kaffi, drøs og sosial hygge. Her er det bare å møte opp.

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

En spennende og engasjerende fotballcup for gutter og
jenter i alderen 6-11 år, på Avaldsnes Idrettssenter 6.-7. april 2019.
Meld på ditt lag ved å trykke på linken