Langhus IL Fotball søker sportslig leder, trenerutvikler og spillerutvikler

Langhus IL Fotball søker etter sportslig leder, trenerutvikler og spillerutvikler som skal ha ansvar for klubbens sportslige satsning gjennom utvikling og implementering av klubbens sportsplan og andre sportslige styringsdokumenter. Vi søker etter en engasjert og positiv person med solide lederegenskaper, som er sterk fotballfaglig og har gode administrative evner. Kompetanse på alle områdene vil være en fordel, og vi ønsker primært å finne deg som dekker alle tre områdene. Hvis ikke vil stillingen kunne deles. Vi søker deg som liker utfordringer, som trives best gjennom å utvikle trenere, lag og fotballspillere til å nå sitt ytterste potensial og gjennom dette videreutvikle klubben.

Langhus IL Fotball søker sportslig leder, trenerutvikler og spillerutvikler

Langhus IL Fotball har i overkant av 700 medlemmer.  Vi har jente-/dame- og gutte-/herrelag fra 6 år til senior og old boys- nivå.  A-lag senior kvinner spiller i 3. divisjon. A-lag senior herrer spiller i 4. divisjon. Gutter 2003 spiller i 1. divisjon. Klubben ledes av klubbstyret.  Klubben har en daglig leder i 100% stilling.  Vi holder til i Langhus Idrettspark der vi disponerer 2 stk. 11’er kunstgressbaner, 1. stk. 11’er gressbane og 2 stk. 7’er grusbaner.  Klubben har akademi og fotballfritidsordning.

Klubbens visjon

Langhus IL Fotball skal tilby fotballaktiviteter til alle, med god kvalitet og bidra til at alle klubbens fotballspillere får utnyttet sitt potensiale.

sportslige styringsdokumenter.  Vi søker etter en engasjert og positiv person med solide lederegenskaper, som er sterk fotballfaglig og har gode administrative evner. Kompetanse på alle områdene vil være en fordel, og vi ønsker primært å finne deg som dekker alle tre områdene.  Hvis ikke vil stillingen kunne deles.  Vi søker deg som liker utfordringer, som trives best gjennom å utvikle trenere, lag og fotballspillere til å nå sitt ytterste potensial og gjennom dette videreutvikle klubben.

Vi tilbyr synlige og sentrale roller med store påvirkningsmuligheter i klubben.

Klubben ønsker å videreutvikle jente- og kvinnefotballen.  Dyktige damer oppfordres til å søke.

Stillingen(e) rapporterer til klubbens styre.

·         Videreutvikle sportslig plan som skal oppdateres og vedtas årlig

·         Implementere sportslig plan

·         Lede det sportslige arbeidet i klubben

·         Gi fotballfaglig bistand til trenere og stimulere til fortsatt utvikling

·         Planlegge og gjennomføre trenersamlinger og trenerutviklings-kurs/seminarer

·         Planlegge og gjennomføre fotballskoler

·         Planlegge og gjennomføre super weekends

·         Videreføre og videreutvikle klubbens akademi og FFO

·         Spillerutvikling

·         Rekruttere trenere

·         I samråd med sportslig utvalg, hovedtrenere og klubbstyret – ansvar for spillerlogistikk; hospitering, oppflytting og rekruttering

·         Utvikle og implementere klubbens treningsprinsipper i tråd med klubbens sportsplan

·         Serieforvaltning og oppfølging mot krets og sone

·         Ansvar for at samarbeidet mellom lag i barne-, ungdoms- og seniorfotball skjer på en måte som videreutvikler klubbens sportslige nivå.

·         Foreldrekontakt

Ønskede kvalifikasjoner

·         Solid fotball-trenerutdannelse og erfaring fra trenerarbeid – UEFA-B lisens eller høyere er en fordel

·         Erfaring som en dyktig fotballspiller er en fordel

·         Erfaring fra administrativt arbeid, gjerne i idretten

·         God til å kommunisere og inspirere andre

·         Dynamisk, strukturert og effektiv

Betingelser:

Langhus IL Fotball tilbyr konkurransedyktige betingelser i inntil 100% stilling.

Tiltredelse etter avtale, men så snart som mulig.

Spørsmål kan rettes til styreleder; Hans Martin Larssen, telefon 905 30 491

Skriftlig søknad med CV og annen relevant dokumentasjon sendes hans.martin.larssen@gmail.com

Søknadsfrist - snarest

Følg oss!

Kontigent/treningsavgift

Medlemskontingent/treningsavgift 2019
Vi ber alle om å betale treningsavgiften så fort som mulig.
Ubetalt beløp (ca): 266489
Ubetalt antall: 150