Robert Williams tilbake i Blink

G19-landslagsspiller kommer hjem.

Det er med stor glede vi kan meddele at vår egen Robert Behson-Courage Williams vender hjem til Stjørdals-Blink Fotball.

Han "vender hjem" fra nærmere tre sesonger i Rosenborg BK, hvor han i vinter har trent reglemessig med deres A-lag.

2000-modellen Robert har nå også etablert seg som fast innslag på det norske G19-landslaget som senere i måneden skal til Ungarn og spille tre kvalikmatcher til sommerens EM-sluttspill.

SE ROBERT FORTELLE OM BLINK-COMEBACKET

SE HÅVARD FUGLEM FORTELLE OM OVERGANGEN

Trener Roar Vikvang og sportslig leder senior, Håvard Fuglem, i samtale med Williams etter mandagsøkta denne uka.

Roar Vikvang og Robert Williams på vei til tirsdagens A-lagsøkt.

Robert Williams fikk sin A-lagsdebut for Stjørdals-Blink Fotball høsten 2015, i serieavslutningen av 2.div hjemme mot Brumunddal. Han spilte for Blink ut vårsesongen 2016 før han skiftet klubb til RBK.

Robert Williams i aksjon for Blink i 2016-sesongen.

Robert Williams får gode skussmål fra RBK og er i utgangspunktet tiltenkt en plass på Blinks venstreback.

Robert Williams og lagkamerat Leon Ydstines under Sjampions Lig 2008.

Robert Williams rett før A-lagsdebuten for Blink i 2015.

Tilbake i Blink-drakta!

Sosiale medier