Vellykket Klubbmesterskap på ski på Damhaugen.

Søndag 10. Mars ble det avholdt klubbmesterskap på ski på Damhaugen. Det var gnistrende føre og lettskyet vær med ca 4 minus og vindstille.

Vi hadde 31 deltagere i mellom 4 og 73 år. Det er en del færre enn vi er vant til på dette arrangementet. Spesielt bruker det å være flere i aldersgruppa 5-9 år. Vi antar at dette kan skyldes sen annonsering på forhånd (?) Vi prøver å være tidligere ute neste år.

Rennet er primært beregnet på de yngre barna med medalje og sjokolade i premie til alle deltagere. Skigruppa hadde preparert fire traseer. Start og mål var felles for alle traseer på tunet til Damhaugen. De yngste (1-5 år) gikk rundt Damhaugen ca 300m. De litt eldre (5-9 år) gikk en tur mot Holsvollen med vending ved enden av Holstdammen (1.1km). Vanligvis ville vi lagt traseen over Holstdammen men det var fare for overvann der. Aldersgruppa 10-14 år gikk en runde i lysløypa (1.7km). Seniorklassen mellom 14 og 99 pr gikk to runder i lysløypa (3.4km).

Damhaugen stilte med ekstra bemanning og serverte full meny i tillegg til pølser og gratis saft til alle etter målgang. Vi håper at folk koste seg. Det så i alle fall slik ut for oss som arrangerte rennet.