Hallgeir Broen valgt til ny styreleder

Som ventet ble Hallgeir Broen valgt til ny styreleder på gårsdagens årsmøte i klubben. Hallgeir overtar etter Helge Gaard som ble takket av med stående langvarig applaus fra de 37 fremmøtte medlemmene.

Hallgeir Broen har det siste året innehatt vervet styreleder for fotball bredde, men har tidligere også sittet i styret som sekretær. Han har også en periode bak seg i styret for håndball avdelingen. Til daglig jobber Hallgeir som prosjektdirektør i Espiragruppen som har hovedkontor i Kopervik. Hallgeir er født og oppvokst i Trøndelag, har bodd på Østlandet, men siden han hadde giftet seg med en Avaldsnes jente (med bakgrunn i Avaldsnes IL) ble det etter hvert flytting til Avaldsnes.

Helge Gaard fikk meget fortjent stor applaus fra forsamlingen da han overlot lederklubba til Hallgeir Broen, som svarte med å takke Helge for sin mangeårige innsats og overrakte han en flott maleri fra kunstneren Roald Tellnes.

Ellers fra årsmøte kan vi opplyse om at klubbens regnskap ble gjort opp med kr. 476.199 i årsresultat. Kr. 200.000 av resultatet ble avsatt til nytt kunstgras på kunstgrasbanen, mens resten av overskuddet ble overført til klubbens egenkapital. Driftsresultatet før finans var kr. 704.780, de store finanskostnader skyldes bygging av fotballhall for snart 8 år siden. Den totale omsetning i klubben var på kr. 14.252.233.

Den eneste saken på årsmøte som skapte debatt var et forslag om at årskullene 7 og 8 år skal overføres til Avd. Barn-Idrettsskolen, og ikke tilhøre fotball- og håndball avdelingene. Til slutt endte med et forslag om at klubbens hovedstyre får fullmakt til å avgjøre saken etter grundig diskusjon i samtlige avdelinger.

Også alle budsjetter ble vedtatt, og neste års klubb budsjett er på kr. 14.675.000, og ble vedtatt med et lite overskudd på kr. 293.500.

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

En spennende og engasjerende fotballcup for gutter og
jenter i alderen 6-11 år, på Avaldsnes Idrettssenter 6.-7. april 2019.
Meld på ditt lag ved å trykke på linken