Premieutdeling for CUP- og Karusellrenn 2019 (Onsdagsrenn)

Onsdag 27. mars kl 18.00 blir det premieutdeling for årets Cup- og Karusellrenn. Premieutdelingen vil være på Spydeberg Skiarena. Det vil også være premieutdeling for klubbmesterskapet.

Langrennsgruppa benytter anledningen til å takke foreldre og frivillige funksjonærer som stiller opp for å hjelpe til. Vi vil også gi en ekstra takk til damegruppa LANGFRI som holder liv i kiosken på skihytta med vafler, kaffe og saft. Videre vi vil takke Viggo Sørensen og Thor Aksel Molle for speakerservice og "stuntkommentering" ute i løypa, samt Spydeberg Løypelag for flotte løyper til alle renn. Det krever mye frivillig dugnad å arrangere 7 slike renn med langt over 100 deltagere hver gang, så vi er helt avhengig av at «folk» stiller opp. Takk for innsatsen alle sammen.

Premieutdeling:
Dato: Onsdag 27. mars
Klokken: 18.00
Sted: Spydeberg Skiarena (Skihytta på Myrberg)