Viktig informasjon ifm seriestart - kamp i tildelt treningstid

Hei trenere og lagleder Det nærmer seg seriestart. Dvs noen lag er allerede i gang. I ettermiddag vil terminlistene deres synkroniseres inn i treningstidoppsettet. Dvs at dere må sjekke om det går kamp i tildelt treningstid, for hver uke.

Om det er satt opp kamp i deres treningstid, foreslår jeg at dere sjekker BANEOPPSETT på vår hjemmeside, for å se om det er ledige flater, evtl. kontakte de lag som ser ut til å ha god plass.

For oversikt i Vikinghalle, se under menypkt VIKINGHALLEN eller link https://194.19.28.145/Static/Time/StaticDay.aspx?key=20706B0B-D234-48A6-A57E-CDF8E32F1AE6

En del ledig i helgene, fredag fra 18, hele lørdag og søndag.

Også ledig mandager kl 19 og torsdag kl 17.

Det blir første mann til mølla.

Om dere har bortekamp og dere ser at det ikke er satt opp kamp i deres treningstid, kan det kommuniseres via FB siden vår under Innlegg. Så kan andre få treningstiden deres.

Klubben har dessverre ikke anledning til å "lete" etter ledig treningsflate, for alle lag. Oppfordrer alle til å være positive og løsningsorientert; at vi hjelper hverandre.

Det blir trener og laglederkurs onsdag 27.mars. Invitasjon kommer!

Masse lykke tilsmiley

Stine - vikarierende driftsleder