Oumar Sergio Sherif i A-stall

Førsteårssenior.

1999-modellen Oumar Sergio Sherif er tatt opp i Stjørdals-Blink Fotballs A-stall.

Sportslig leder for senior, Håvard Fuglem, forteller:

-Oumar har siden november trent med vårt A lag. Oumar har hatt stor utvikling og kan på sikt bli god nok for 2 divisjon.

-Vi ønsker å gi lokale spillere muligheten. Og som sagt mange ganger før er det viktig for oss og jobbe mot å gi lokale spillere muligheten for toppfotball hvis det er modne for det. Vi har hatt Oumar på trening i hele oppkjøringa og vi føler vi har et godt grunnlag for å si at Oumar fortjener en plass i stallen nå.

-Oumar var ferdig som junior i fjor høst og alle 1-års seniorer i SBF fikk muligheten til å trene fast med A-laget i alt fra 1-3 mnd. Han har vist forbilledlige holdninger og har hatt fin fremgang igjennom perioden. Nå blir han belønnet med A-kontrakt.

-Oumar er en utfordrer i en etterhvert solid og god spillerstall. Fortsetter han sin gode utvikling vil det være muligheter for 2 div spill i 2019.

Sherif er en forsvarsspiller med god fysikk.

Sosiale medier

@blinkfotball