Klubblegender hedret på årsmøte

Onsdag 13. mars avholdt Junkeren Fotball årsmøte i Klubbhytta.

Onsdag 13. mars avholdt Junkeren Fotball årsmøte i Klubbhytta. Styret har fra august og fram til årsmøte fungert som et interimstyre, og alle ønsket å fortsette arbeidet for Junkeren Fotball. Styret ledes av Håvard Breivik. Han får med seg Trude Kristensen (nestleder), Peter Larssen (styremedlem), Frank Robertsen (styremedlem) og Kent Svensen (styremedlem).

Styret la fram årsberetning uten innsigelser fra de fremmøtte. I 2018 hadde fotballgruppen 41 lag med i seriespill og mer enn 356 aktive medlemmer og 59 trenere. Over 1000 frivillige til alle former for frivillig arbeid.

Styret la fram et underskudd for fotballavdelingen på kr. 43.080 for 2018. Det negative resultatet har flere forklaringer. Endring/forbedring av økonomiske rutiner der periodisering slår inn negativt for regnskapet 2018, leverandørgjeld til Sport1 som er gjort opp og gir høy utstyrskostnad, økt hall- og baneleie, samt økte dommerkostnader.

Noen aktuelle saker sist år

Styret ble opprettet 30. august 2018. Det tyngste arbeidet har i 2018 vært å få på plass et styre og en administrasjon som gjenspeiler aktiviteten til klubben.

Deretter har fokuset i 2018 vært:

• Klubbhytta
  • Problemfylte saker mellom trenere og foreldre/spillere
  • Bekledning
  • Seniororganisering av fotballgruppa
  • Keepertrener og organisering
  • Økonomi
  • Og mange andre store og små saker

Klubblegender hedret

Helt på tampen ble det delt ut hederspris til Trond Wiggo Anderssen og Truls Ryer. Begge har i en årrekke bidratt positivt til Junkeren Fotball gjennom sin frivillighet som henholdsvis speaker og reiseansvarlig for fotball herrer.

Trond Wiggo er etter vår mening en av landets beste speakere og har ofret mange hytteturer for å bidra for Junkeren. Truls Ryer er punktligheten selv, som har bidratt med å planlegge fotball herrenes reiseaktivitet i flere år. Truls har gjennom sin kunnskap på området spart klubben for tusenvis av kroner og fortjener all heder og ære.

Med dette takker vi for året som var og ønsker alle sammen lykke til med nytt fotballår.

Sosiale medier

Gi oss din støtte!