Dalgårdstafetten onsdag 27.mars 2019

Resultatliste er lagt ut. 160 fullførte kveldens stafett. Takk til deltagere, foreldre, besteforeldre og alle andre for en fantastisk skikveld i Nilsbyen!

Resultatlister: TRYKK HER

Onsdag 27.03.2019

Status i Nilsbyen kl. 12:00 i dag. Preparering av løyper har startet, temperaturen er ca. +5 gr C og været i følge yr. no ser ut til å bli meget bra for resten av dagen.

Alt om Dalgårdstafetten, inkludert startliste og starttidspunkter pr. klasse, kan du lese under "Våre skirenn" oppe til høyre i menyen på denne siden (hurtiglink: TRYKK HER). Legg merke til starttidspunktene for hver klasse, hvor vi starter med 11-12 klassene kl. 19:05 (har større gap mellom 8-10 år 11-12 år enn tidligere år).

Tirsdag 26.03.2019

Ved påmeldngsfristen i går var det påmeldt 163 lag. Absolutt siste frist for etteranmelding av lag er i kveld tirsdag 26. mars 2019 kl. 20:00. Etteranmelding og korrigeringer av lagoppstillinger kan gjøres frem til denne fristen til torgeira71@gmail.com eller tlf. 993 89 829. Etter dette kan endring av lagoppstillinger gjøres på rennkontoret.

Onsdag 20.03.2019

Da er det en uke til at Byåsen IL skal arrangere Dalgårdstafetten onsdag 27. mars. I år er stafetten kun fra 8 år til 16 år. Vi har dessverre måtte gjøre noen prioriteringer for unngå parkeringskaos, og ett a disse er å ta bort junior/senior for å få større tidsavstand mellom 8-10 år og 11-12 år.  Stafettpåmelding gjøres i Sportsadmin og fristen er mandag 25. mars kl. 23:50. Dersom spørsmål om påmelding, ta kontakt med Torgeir Aune (torgeira71@gmail.com).

Alle i Byåsen IL skal først melde seg på til stafetten via sin respektive oppmenn/kvinner! Påmeldingsskjema vil bli lagt i egne nyheter på vår hjemmesiden for de ulike årsklassene.

VIPPS BIL langrenn

VIPPS nr til BIL langrenn er: 17158

Værstasjon Nilsbyen

Påmelding og utstyr

Reiser og opphold renn og samlinger

Ved reiser og opphold til renn eller samlinger i regi av Byåsen IL, skikretsen eller andre, vil det som regel være krav til forhåndspåmelding.  Betaling skjer gjerne i etterkant av arrangementet.  Alle som er påmeldt må da betale, uansett om dere har deltatt på arrangementet eller ikke, med mindre Byåsen IL Langrenn slipper å betale. Ved sykdom anbefales å skaffe legeattest og bruke egen forsikring.

Kalender for Nilsbyen

Kalender som brukes til koordinering av all aktivitet i Nilsbyen: TRYKK HER. Dette er en felles kalender for BSSL, BIL o-avd., TVK og BIL langrenn.