Sommerskiskole i VASK 2019

VASK arrangerer sommerskiskole i uke 32 og uke 33 for barn født 2006-2010

Det er også mulig for barn som ikke trener langrenn med VASK og/eller ikke er medlemmer i VASK å bli med - spre gjerne ordet til venner! Sommerskiskolen koster 1500 kr + medlemskap for de som ikke allerede er medlemmer i VASK.

Påmeldingsfrist er 6. april, men plassene begynner å fylles opp, så det anbefales å melde på tidlig!

For påmelding send en epost til catherine.philps@gmail.com med 1) navn, 2) fødselsdato 3) hvilken uke 33/32 4) om ditt barn trenger å låne rulleski (klubben har et begrenset antall rulleski som kan lånes).

Betaling gjøres ved VIPPS til Vestre Akers Skiklub #11900. Si fra om du ikke har VIPPS.

Program: Vi skal blant annet til klatreparken på Tryvann, øve på rulleski teknikk med filming, løpe i myrer, bade, ha mesternes mester og mye annet moro! Det varer fra ca kl 10-15 fra mandag til fredag. Vi stiller med kompetente trenere fra Team Kollens junior satsing, og de vil være opptatt av å se hver utøver og gi positive tilbakemeldinger.

Cathy, lagleder for VASK langrenn

97822259