Signering og byggekontrakt på plass med Indre Østfold Bygg

Spydeberg Langrenn og Indre Østfold Bygg ble fredag enige om de siste detaljer rundt "Prosjekt Myrberg".

Bilde ovenfor: Cato Solberg og Hans Petter Sjøen fra langrennsgruppa, samt Peter Eriksson (Prosjektleder) i Indre Østfold Bygg.

Langrennsgruppa har de siste årene planlagt en opprustning av bygningsmassen på Spydeberg Skiarena på Myrberg, og fredag ettermiddag signerte vi endelig kontrakten med Indre Østfold Bygg. Indre Østfold Bygg vil være totalentreprenør for hele prosjektet, og vil også bruke andre lokale håndverkere og underleverandører i prosjektet. Oppstart av byggeprosjekt vil være i april/mai og ferdigstillelse vil være i november.

Som vi har informert om via våre hjemmesider tidligere så omfatter byggeprosjektet en utbygging og oppgradering eksisterende skihytte, omgjøring av eksisterende startbod, samt bygging av ny garasje for løypemaskin og produksjonsutstyr for kunstsnøanlegget. Det planlegges også med en utvidelse av parkeringsplassen ved skihytta.

Søknad om spillemidler har blitt innvilget, midler/støtte fra Sparebankstiftelsen Spydeberg er på plass og Spydeberg Kommune støtter også prosjektet. Det er nå da bare å glede seg til at "spaden" settes i bakken. Dette har vi ventet på lenge.

Tusen takk til alle som så langt har bidratt med at vi nå endelig kan starte med selve byggearbeidet i løpet av noen uker.

Fasade mot parkeringsplass

Fasade sett fra startboden

Garasje for løypemaskin i underetasjen