Introduksjonskurs i Yoga

Takk for formidabel respons da vi undersøkte interessen for yoga her i Trolla ! Trolla IL har gjort avtale med yogainstruktøren Beluga om å gjøre et introduksjonskurs i yoga før sommeren. Første time blir onsdag den 27.mars kl. 20-21 i Idrettshuset. Det er krav om minimum 15. påmeldte (forhåndsbetalte) for å kjøre kurset. Dersom interessen for yoga holder seg, kan vi ha et fullt semester med flere timer til høsten.

Yoga er noe for alle og enhver så bli med folkens !

Første time blir onsdag den 27.mars kl. 20-21 i Idrettshuset. Dette "minisemesteret" vil bestå av fem timer og prisen per deltaker er kun 300 kr for hele semesteret. Det er timer på onsdager kl 20-21 frem til og med 8.mai. Vi tar pause 17. april og 1. mai. Du må være medlem av Trolla IL. Hvis du ikke er det allerede, kan du melde deg inn her.

Påmelding gjøres ved å betale semesteravgiften. Betal med Vipps. Gå inn på "Kjøp og betal", søk etter "Trolla Idrettslag". Der velger du "Yoga vår 2019". Hvis du betaler for flere, eller for andre, skriv navn på deltaker(e) i kommentarfeltet. Om du ikke kan betale med vipps, send en mail til idavollan@gmail.com for påmelding, og betal beløpet på Trolla ILs konto 4200.22.14568 merket med ditt/deres navn og "Yoga vår 2019".

Det er krav om minimum 15. påmeldte (forhåndsbetalte) for å kjøre kurset, så meld dere på så raskt som mulig !

Noen ord fra/om instruktøren:

Beluga underviser yoga for Byneset trimgruppe og Fresh Fitness. Hennes lidenskap og inspirasjonskilde kommer blant annet intuitivt fra tidlig barneår, tidligere instruktører ved Trondheims mest populære yogasentre og Inka Native Yoga. Ved siden av og i psykologiutdannelsen, praktiserer og studerer hun yoga som en del av hverdagen. Med et holistisk syn på livet, sjel og kropp bruker Beluga yoga til å åpne opp blokkeringer, gi balanse og bli mer energisk. Ønsker du å utforske deg selv og din indre verden gjennom fysiske øvelser? Du vil kunne lære deg å bruke egne mestringsstrategier som pusten, oppmerksomt nærvær og avspenning både på og utenfor yogamatta di. Timene vil bestå av flytende, klassiske yoga øvelser, hvor fokuset ligger på pusten. På slutten av hver time bruker Beluga kroppsscanning og mindfulnessøvelser som en del av programmet.

Hva er det fine og fordelene med yoga:

• Få mer overskudd.
  • Bli mykere i ledd og muskler
  • Oppleve bedring ved PMS eller overgangsplager
  • Oppleve åpenhet og kreativitet.
  • Bygge styrke
  • Stresse ned og oppleve generelt velvære
  • Forbedre din kognisjon.

Velkommen som du er.

• Spis lett (frukt og grønt) to timer før trening.
  • Ta med deg yoga- eller treningsmatte, vannflaske og bruk bevegelige klær.