Sparebank1 SMN forlenger

Hovedsamarbeidspartner er med videre.

-Sparebank1 SMN har gleden av å forlenge vår samarbeidsavtale med Stjørdals-Blink fotball med ytterligere 1 år.

Fredag var det signering av forlengelsen på klubbhuset. Stjørdals-Blink Fotballs Stig H Eidem representerte klubben, Øystein Sorte og Arnt Fiskvik banken.

-For oss i Sparebank1 SMN er jobben klubben gjør for å tilrettelegge for aktivitet for barn og unge veldig gledelig, og ikke minst viktig for vårt videre engasjement.

-Stjørdals-Blink fotball kombinerer både breddeidrett og toppidrett med sitt A-lag i 2.divisjon, og er dermed en naturlig samarbeidspartner for oss i Sparebank1 SMN.

-Vi ønsker også å berømme all den frivilligheten som er rundt klubben, sier Sorte.

Samarbeidet er blitt en årelang tradisjon.

-Vi ser frem til fortsettelsen av avtalen, og ønsker alle lag i Stjørdals-Blink fotball lykke til med sesongen som snart sparkes i gang, sier Øystein Sorte, Ass. banksjef SpareBank 1 SMN.

Sosiale medier

@blinkfotball