Spydebergutøvere gjorde seg bemerket i Veidekkesprinten og Kjelsåsrennet

Flere Spydeberginger leverte meget gode renn og to havnet på pallen i helgens renn i Linderudkollen.

Bilde ovenfor: Fredrik Hesjedal-Tronstad og Eskild Levorstad i G12.

Kjelsås inviterte til sprintrenn i klassisk stil i Linderudkollen. Spydeberg stilte med 4 utøvere i "Veidekkesprinten 2019". Følgende utøvere deltok fra oss: Synne Grønlund Enholm (J9), Emma Solberg (J9), Anna Solberg (J12) og Mats Lund Sjøen (G14).

Veidekkesprinten: Resultater.

På søndag inviterte Kjelsås til renn i fristil normaldistanse og fra oss så deltok følgende utøvere i "Kjelsåsrennet 2019": Synne Grønlund Enholm (J9), Emma Solberg (J9), Anna Solberg (J12), Fredrik Hesjedal-Tronstad (G12), Eskild Levorstad (G12) og Sindre Odberg Palm (Menn senior).

Kjelsåsrennet: Resultater.

Mats Lund Sjøen (G14)

Synne Grønlund Enholm (J9).

Anna Solberg (J12), Synne Grønlund Enholm (J9) og Emma Solberg (J9)

Emma Solberg (J9) og Mats Lund Sjøen (G14) er klare for renn.

Anna Solberg (J12) nest til venstre på bilde kom seg til A-finalen i sprinten

Emma Solberg (J9) fikk en god start i sitt heat (til venstre i bilde).