J13 med fotballdag i Skogenhallen

Sammen med gode fotballøkter fikk de gjennomført spillersamtaler og hatt fokus på sosialt samvær. Referat fra støtteapparatet.

Støtteapparatet til J13, ved Trond V. forteller om dagen:

Vi hadde fotballdag i går, lørdag 23.mars.

24 jenter møtte til fotballdag, og vi gjennomførte spillersamtaler med samtlige jenter underveis. Jentene hadde gått igjennom denne på forhånd og fylt inn egne svar. De hadde gjort dette grundig, så samtalene ble veldig gode. Vi fant gjennom samtalene noen ting vi skal jobbe med i fortsettelsen. Veldig nyttig både for jentene og oss i teamet rundt.

Programmet for dagen:
Kl. 10-12 - treningsøkt med spillerutvikler Tord
Kl. 12-13 - lunsj
Kl. 13-15 - treningsøkt med Kjell Magne og keeperøkt med Lars Arve og Beate

En stor takk til Tord som stilte opp og kjørte en god økt for jentene med fokus på nærteknikk.
Keeperne fikk ei knall økt med fokus på grep i regi av keepertrener Lars-Arve og a-lagets keeper, Beate! Moro for jenten!
Kjell Magne hadde fokus på pasning med påfølgende bevegelse, og så ble det kjørt en mini-cup til slutt.
Viktig lagbygging for jentene som spiller sin første hele sesong som bylag og ungdomslag!

Tusen takk til alle involverte, vi setter stor pris på alt engasjementet som finnes i klubben.
#LKFK#

Team J13 - 2006