Flott innsats og 2 nye pallplasseringer av våre utøvere på Nordåsen

Bjerke IL inviterte til Nordåsenrennet på lørdag og Nordåsenstafetten på søndag. Spydeberg stilte med flere utøvere begge dager.

Bilde ovenfor: Anna Solberg, Eskild Levorstad og Fredrik Hesjedal-Tronstad med en sterk tredjeplass i Nordåsenstafetten (KM stafett for Akershus Skikrets).

Med over 850 utøvere på startstreken ble det i strålende vær arrangert fellesstart og puljestart fristil normaldistanse på Nordåsen Skistadion på lørdag. Det var fortsatt mye snø på Nordåsen og flotte forhold. Flere Spydeberginger leverte meget gode renn, og i tillegg til en seier i J9 klassen, så hadde vi flere utøvere i topp 10 i sine klasser.

Spydeberg stilte med 5 utøvere i "Nordåsenrennet 2019". Følgende utøvere deltok fra oss: Synne Grønlund Enholm (J9), Emma Solberg (J9), Anna Solberg (J12) Fredrik Hesjedal-Tronstad (G12) og Eskild Levorstad (G12).

Nordåsenrennet: Resultater.

På søndag var det duket for stafetter. Stafettene var også KM for Aksershus Skikrets og det var med over 150 lag. Det var 3 etapper per lag i klassisk stilart. Spydeberg stilte med 4 lag totalt. Vi hadde lag i J8, J9-10 og G11-12 (2 lag). Spydeberg havnet på pallen både i J9-10 år (første plass med Synne og Emma) og G12 (tredje plass med Anna, Eskild og Fredrik). Dette er det samme laget som også havnet på 3. plass i stafetten i Oslo Skifestival (Holmenkollen) tidligere i vinter.

Følgende utøvere/lag fra oss deltok i stafetten:
Jenter 8 år: Rakel Krokeide og Kari Margrethe Nordhagen (innleid fra Askim IF Ski).
Jenter 9-10 år: Synne Grønlund Enholm og Emma Solberg.
Gutter 11-12 år: Herman Bredesen Stenberg (innleid fra Askim IF Ski), Christer Krokeide og Leo Nordhagen (innleid fra Askim IF Ski).
Gutter 11-12 år: Anna Solberg, Fredrik Hesjedal-Tronstad og Eskild Levorstad.

Nordåsenstafetten: Resultater.

Emma Solberg (til venstre) og Synne Grønlund Enholm veksler

Eskild Levorstad og Fredrik Hesjedal-Tronstad i tøff duell i fristillrennet lørdag.

Rakel Krokeide (til høyre) og Kari Margrethe Nordhagen i J8

Leo Nordhagen, Herman Bredesen Stenberg og Christer Krokeide

Synne Grønlund Enholm og Emma Solberg tok en klar seier i J9-10 år

Startfeltet i G12-klassen. Spydeberg (Anna Solberg) bakerst til høyre.

Utøverne som deltok på lørdag (Synne, Emma, Anna, Eskild og Fredrik)

Flotte forhold på Nordåsen Skistadion i helgen

Premieutdeling G12. Spydeberg på 3. plass (bak til høyre)