NM-gull til volleyballjentene!

I helgen spilte våre volleyballjenter U17-NM i Ålesund. Etter en spennende finale, så kunne de reise hjem med gullet!

Bodø Volley var i helgen i Ålesund for å spille NM for spillere under 17 år. Laget som stilte i NM er et samarbeidslag mellom Bodø Volley og Grønnåsen Volley, og hele 10 av 12 spillere som var med er Grønnåsenjenter. I tillegg må det nevnes at Elise Skaue, som er lagleder, var med i det første kullet med volleyballjenter i Grønnåsen IL.

NM startet litt trøblete i gruppespillet, men i finalespillet gjorde jentene det godt. I tur og orden frem mot finalen ble Asker, ØKSIL, Oslo og Rossvoll slått.

Finalen mot Sandnes ble en meget spennende affære, hvor Sandnes tok det første settet (22-25), og det så mørkt ut når Sandnes hadde ganske solide ledelser i andre settet. Våre jenter kjempet tappert, og flere matchballer i mot ble nedkjempet, hvor man til slutt klarte å snu andre settet til sin fordel (29-27). Med brukbar kontroll gjennom det tredje og avgjørende settet (15-11) tok de hjem NM-gullet.

To av jentene våre fikk plass på årets All Star-lag, kapteinen Pia Johansen og Ingrid Grande. Bodø Volleys Josefine Sørland Øines var også på All Star-laget, i tillegg til å bli kåret til turneringens MVP, most valuble player.

Link til NM-finalen

Bodø Energi Kraftsalg