Seier i KM stafett 2019

10 lag fra Drøbak deltok i KM stafett og meget bra avslutning på årets cup...

Det ble en meget bra avslutning på sesongens konkurranser med både individuelt og stafetter på Nordåsen i Nittedal.

Lørdag var det sol og supert påskevær på Nordåsenrennet. Påskeværet fører til tunge forhold og mange opplevde at det ikke gikk like raskt som vanlig 😊

Maren gikk veldig fort og kom inn på en meget bra 2. plass i J11.  Vilde gikk et superbra løp også 😊

Nikolai kom på en meget bra 10. plass G11 og var noen få sekunder foran Fridtjof.

I G13 gikk Michael inn til en meget bra 15. plass.

Pernille gikk inn til en meget bra 11. plass i J14. Markus var raskest av våre og gikk inn til en 15. plass i G14.

I Sparebank 1 cup for 13 og 14 åringer har våre utøvere gjort en meget god innsats og følgende har kommet blant de ti beste

• Michael Torp
  • Marcus Rindli
  • Marte Lillebakken Abell

Søndag var det stafetter i klassisk stil. Universalklister med ulik tykkelse ga godt feste og for de yngre løpere måtte vi legge inn litt rødt da det ble mer påske utover dagen. Nok en dag med superbra innsats og alle våre lag gikk veldig fort.

J11-12 år: Seier til Julia, Cecilia og Maren.

G11-12: 7. plass til Nikolai, Phillip og Fridtjof

J13-14