De klør etter å komme i gang med sesongen

Denne gjengen har det moro med fotball. 2-er laget til Avaldsnes slo Haugaland 3-2 mandags kveld. Nå gleder de seg til sesongstart.

Disse velsituerte unge menn klør etter å komme i gang med fotballsesongen 2019. Den 23. april braker det løs. Da starter 2-er laget til Avaldsnes sesongen mot Djerv 1919 3 i 7. divisjon, og de spretne, lekne herrer håper å bite godt fra seg i årets serie. Rett nok er det lek og moro som står i høysete, men under ligger likevel trangen til å gjøre det godt, og vinne flest mulig kamper.

Mandag kveld målte laget krefter med en annen divisjonskollega, Haugaland, i en treningskamp på kunstgraset på Idrettssenteret. Her ble det 3-2 seiere til hjemmelaget etter blant annet to frisparkperler av Morten Pedersen. Det første målet fra 20 meter høyt oppe i hjørnet, det andre en kanonkule i vinkelen fra 35 meter i ren Ronaldo-stil. Det siste målet ble satt inn av Leif Helge Klinge før Haugaland reduserte til 3-2 på overtid.
Det er Morten Johannessen og Finn-Erik Andersen som er trenere for 2-er laget denne sesongen, og de kunne gå tilfreds av banen etter mandagens seier hvor Avaldsnes 2 hadde full kontroll og leverte en god kamp.

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

En spennende og engasjerende fotballcup for gutter og
jenter i alderen 6-11 år, på Avaldsnes Idrettssenter 6.-7. april 2019.
Se kampoppsettet ved å trykke her