Sommerjobb som Aktivitetsleder?

Sommerleiren trenger DEG i Uke 26 og 27 Søknadsfrist: 5.mai

Ønsker du å jobbe som aktivitetsleder under GIFs sommerleir i 2019? Vi arrangerer årets leir i uke 26 og 27. Du kan søke om du er født i 2003 eller tidligere.

Arbeidsoppgavene dine vil være å være ansvarlig for at en gruppe barn i alderen fra 1. til 7.klasse har det bra på sommerleir, lage opplegg for aktiviteten din, ha kiosk-, rydde-, eller inspeksjonsvakter, og å komme på informasjonsmøte før leiren. Dere vil få opplæring og hjelp av hovedledere hvis det er behov. Dette er en fantastisk mulighet for at ungdommer i bygda kan komme seg i arbeid og utvikle lederevner.

I år trenger vi ledere til:
Allidrett (diverse ballidretter, for eksempel basketball, badminton, rumpeldunk eller amerikansk fotball) , cheerleading, dans, musikal (ny i år!), fotball, friidrett, friluftsliv, innebandy, sandhåndball, sandvolleyball, selvforsvar og turn. Vi trenger også ledere til barnegruppene som er innom alle idrettene, og assistenter/vikarer.

Det er viktig at du fyller ut alle feltene og at informasjonen er riktig.
SØK VIA LINKEN HER

GIF - Shop

Kjøp Toa/Tørk - Støtt din gruppe!