Follo FK trenger flere bidragsytere

Follo Fotball søker flere som ønsker å hjelpe klubben og gjennomføre ulike arbeidsoppgaver

Follo FK har hatt mange fantastiske mennesker som har hjulpet klubben gjennom sin korte levetid og klubben håper at de også har fått noen opplevelser og vennskap på veien som har og er verdifulle. For klubben så har det vært alfa omega i dens levetid, og enda trenger man påfyll av disse menneskene for å gjennomføre ulike arbeidsoppgaver i klubben.

Klubben har vært gjennom en omveltning siden man sa opp alle kontrakter i 2017, der man har prioritert å bli kvitt gammel gjeld for å bygge et sterkere fundament for fremtiden. Det er mennesker i klubben nå som legger ned veldig mye frivillig innsats og man ønsker flere som kan være med å dele på arbeidsoppgavene sånn at klubben kan bygge videre med stein på stein, tæring etter næring.

Ta kontakt med Hans Henning Ruud på 90825400 for en god prat. Vi håper det er noen med et lyseblått hjerte, eller en som ønsker å utvikle et som ønsker å være med på å bygge klubben inn i fremtiden, videre med spillere fra vårt område med vår identitet.