Nytt håndballstyret er i gang

Tradisjonen tro takket avtroppende styremedlemmer for seg, og nye ble valgt inn på det årlige møtet til håndballgruppa som fant sted 27.03.19. En stor takk rettes til de avtroppende medlemmene for innsatsen. Ny styreleder er Christian Busch, og med nestleder Ander Haugen er duoen klar for å dra håndallgruppa fremover sammen med resten av styret. Klikk på "les mer" for å en kort presentasjon av alle styremedlemmene.

Christian Busch

Gift og bor i Drøbak med to gutter hvor den yngste spiller på G02. Jeg har jobbet som forretningskonsulent de siste 20 årene. Jeg har hele tiden vært en engasjert supporter for begge gutta i deres idretter og ser nå frem til å aktivt bidra mot håndballen i Drøbak. Jeg har ingen håndballerfaring fra før.

Anders Haugen

Har bodd i Drøbak siden 2006 og er daglig leder i Medula Consulting AS. Jeg er gift og har 3 barn i DFI Håndball (G2011, J05 og G02). Har hatt en rekke styreverv i ulike organisasjoner og er nå nestleder i styret i DFI Håndball (valgt inn i 2018). Jeg har vært engasjert i DFI som trener og lagleder de siste 10 årene, både i DFI Fotball og DFI Håndball.

Trond Plaat

Vokst opp i Drøbak, samboer 2 barn (ei som spiller håndball). Jobber som selvstendig innen kurs og motivasjon.

Bente Thorbjørnsen

Opprinnelig fra Oslo, har bodd i Drøbak siden 2016. Har to barn, en 04-jente som spiller håndball. Har selv spilt håndball noen år og og er nå kun ivrig supporter. Jobber med salg. Ønsker å bidra til at håndballen fortsatt blir et bra aktivitetstilbud for alle unge i Drøbak.

Elisabeth Fladmoe

Bor på Heer, og har to gutter i DFI håndball og jobber i enhet for kultur og frivillighet i Frogn kommune.

Roger Skog

Bodd i Drøbak siden 2002, samboer, et barn og to bonusbarn, bor på Skorkeberg. Har en jente i DFI håndball J2004. Har fulgt med fra benken på mange kamper, og har mange runder i sekretariatet. Ingen håndballbakgrunn. Account Manager i et legemiddelfirma. Løper ute året rundt dersom vær og føre tillater. Deltatt på et antall halvmaraton.

Inge Dahl

48 år ung, oppvokst i Vestby. Bor på Sogsti og arbeider i Oslo som landsjef for et selskap i IT-bransjen. 2 barn på 14 og 9 år, der eldste er aktiv med håndball på J05. Er opptatt av at vi skal legge et sunt og solid økonomisk fundament for klubben, av trener og lederutvikling for å gi et så godt tilbud til alle aktive som mulig, og at klubben skal ha plass til alle – både de som ønsker å satse og de som ser på laget som sin sosiale arena, men som ikke nødvendigvis må bli best.

For kontaktinformasjon og fadderoversikt, klikk her

Grasrotandelen