Årsmøtet gjennomført i Grønnåsen idrettslag

Et helt udramatisk årsmøte ble gjennomført på personalrommet på Grønnåsen skole onsdag 20. mars. Selv med vafler, kaffe og litt annet snacks, så var det ikke problemer med å finne plass rundt bordet til de få som møtte.

Årsmøtet er idrettslagets øverste organ og hvor veien videre det neste året blir lagt.

Styreleder hadde ordet og gikk gjennom sakslisten punkt for punkt, hvor vi behandlet årsberetninger fra både idrettslaget og undergruppene, behandlet regnskapet for 2018 og godkjente budsjettforslaget for 2019.

Det var ingen innkomne saker å ta seg av, og det ble også vedtatt at styrets forslag med å holde medlems- og treningsavgift på samme nivå som i 2018.

Noen styremedlemmer var på valg, så vi fikk også et nytt styre på plass.

Det nye styret er:

Tron E. Enger - leder