Bli med på håndballfest i Håvikhallen på lørdag

Håndballavdelingen innbyr til håndballfest i Håvikhallen lørdag 30. mars, med hele fem kamper. Ta del i festen du også. Her kan du blant annet se disse damene i lokaloppgjør mot Åkra2.

Førstkommende lørdag 30. mars, inviteres du til håndballfest i Håvikhallen. Håndballavdelingen vil gi deg en festdag med hele fem håndballkamper, og hvor fire Avaldsneslag kjemper helt i toppen av tabellen. Det har rett og slette vært en jubelsesong for lagene i håndballens ungdomsavdeling, og dette ønsker styret behørig å markere.

Her serveres det kaffe, det blir loddsalg og Frode Nygaard binder det hele sammen fra speakerboksen. Kjøper du den første kaffekoppen, blir det gratis påfyll resten av dagen. Det blir selvsagt åpen kiosk og flotte premier i loddsalget.

Men hovedrammen er selvsagt de fem håndballkampene som starter allerede kl. 10.00 på formiddagen. Da møter våre jenter 12 år Rival. Avaldsnesjentene har allerede sikret seg puljemesterskapet, og det vil derfor være en fin anledning til å gi dem en velfortjent hyllest for en flott sesong.

Jenter 14 spiller kamper både lørdag og søndag, og vil sikre seg 2. plassen i sin pulje med seier i sine to kamper. Også damelaget skal i aksjon. De møter Åkra2 til lokaloppgjør. De andre lagenes som skal spille er Avaldsnes gutter 16 og gutter 13. Førstnevnte møter Austrått, og vil med seier sikre seg 2. plass i sin pulje. Gutter 13 er et av tre lag som kan vinne puljen, og går for seier mot Nord3.

Så det er bare å hive seg på kalosjene. «Det blir ikke like gøy uten deg» lyder parolen.

Kampene spiller slik:
10.00     Jenter 12             Avaldsnes-Rival1
11.10     Jenter 14             Avaldsnes-Ølen
12.30     Kvinner 5.div.      Avaldsnes-Åkra2
14.10     Gutter 16            Avaldsnes-Austrått
15.45     Gutter 13            Avaldsnes-Nord3

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

En spennende og engasjerende fotballcup for gutter og
jenter i alderen 6-11 år, på Avaldsnes Idrettssenter 6.-7. april 2019.
Se kampoppsettet ved å trykke her