Nicolas Fernando Falck Pena - kreativ midtbanespiller klar for Follo FK

En kreativ lagsspiller er på plass!

Nicolas har trent med Follo FK en stund og ikke altfor lenge siden valgte han å signere for den lyseblå trøya. Vi har hørt litt med hovedtrener Christian hva han tenker om overgangen

"Nicolas passer Follo og Follo passer Nicolas. Han er en spiller som kan se kort og se langt og er på tross av sine 22 år går han inn som en av de eldste på laget. Han passer bra inn i gruppa og vi er veldig glad for at han valgte Follo".

Vi har også tatt en prat med Nicolas:

Beskriv deg selv som fotballspiller:

- Jeg er en midtbanespiller som liker å spille ball. Er flink til å kombinere, og slå folk gjennom. Å sette laget først på trening og kamp er alltid hovedprioritering.

Si litt om deg selv:

- Jeg er en ung mann på 22 år. Vokst opp på Mortensrud. I fritiden liker jeg å være med venner og familie. Kom nå nylig fra Kristianstad hvor jeg slet mye med skader. Så nå er det godt å være tilbake for fullt.

Hvilket inntrykk har du av klubben og medspillerne?

- Klubben har tatt meg godt i mot. Synes vi har en veldig spennende stall. Det er god stemning både på og utenfor banen, så jeg er positivt innstilt.

Hva kan du bidra med for at Follo FK kan gjøre en god sesong?

- Klubben sin spillestil passer meg veldig bra som enkeltspiller. Har derfor mye å bidra med sportslig. Jeg tror det også er viktig å løfte medspillerne, med tanke på at vi har en ung tropp med mye potensialet.

Vi ønsker Nicolas velkommen til Follo FK!