Velfortjent hederspris til Vilde

Vilde Sannes mottok Else og Helge Askautruds gavepremie på årsmøtet til Drøbak-Frogn Idrettslag for sin ekstraordinære innsats for håndballen. Gratulerer og takk for at du stiller opp, dette er fortjent!

Vilde er «oppvokst» i Frognhallen, og hun har tråkket gangene tålmodig mens hun har ventet på både mor i styret og bror på banen. Hun overtok stafettpinnen fra familien i tidlig alder, og har alltid stilt opp på håndballens aktiviteter som frivillig enten det har vært bobilcamp, handle til arrangementer, loppetassenarrangement eller samlinger, og hun sitter i sekretariatet når det er behov for hjelp der. Hun har vært instruktør på loppetassen, håndballskoler, aktivitetsleder på aktivitetsuker, og har gått gradene fra aspiranttrener, til assistent, og er nå trener på kontrakt hos oss. I tillegg er hun dommer og bidrar på klubbens dommerkvote.

Grasrotandelen