Takk!!

Turngruppa i STIL er så takknemmelige! Takk til alle som kom i Firdahallen og var med på basaren vår - vi håpar de gjekk heim med eit smil, og at de vart begeistra over oppvisningane våre!

Både turnarane og trenarane har jobba målretta fram mot basaren - nettopp for å få vise fram spennvidda og mangfaldet i turngruppa!

Takk for at de kjøpte lodd og årar, og takk for at de handa i kiosken vår!  Inntektene vi får på basaren går tilbake til turnarane i form av oppgradering og nytt utstyr.

Takk også til alle trenarane som stiller på - og takk til alle foreldre og foresatte som stiller opp på denne store dugnaden!

Hovudlotteriet

Heilt til sist i går trekkte vi vinnarane av hovudlotteriet - sjå oversikta under her.

Gratulerer til alle som vann! Gevinstar vert utlevert! Dei fleste har allereie fått sine!

Vinnarar til hovudlotteriet 2019