Skigruppas leder reiser til Japan

Petter Hagen er blitt head-huntet til ny jobb på andre siden av jorda.

Vetle Storvik har bemerket seg i Japan. I januar reiste han for å lære japanerne å gå på ski. Som en viktig del tok han med seg GIF skis verdier. Arbeidet, samholdet og utviklingen i gruppa ledet av Vetle har gjort seg særs bemerket på andre siden av jordkloden.
Japanerne har vært så fornøyd med Vetle og de verdiene han har utøvd at de nå har headhuntet vår styreleder Petter Hagen som sportslig leder for å utvikle langrennssporten videre i regionen.
- Dette er noe jeg aldri trodde kom til å skje, men jeg har nå fått en mulighet familien og jeg ikke kunne takke nei til. Jeg har tenkt på dette en måneds tid, og med tanke på mulighetene, utfordringene og ikke minst de økonomiske betingelsene ble det til slutt et enkelt valg å si ja. Det er tydelig at de nå satser på langrennssporten i Japan. Jeg gleder meg veldig til utfordringene, men samtidig er det med tungt hjertet jeg forlater GIF ski for en periode. Jeg begynner i den nye jobben i Japan for fullt fra 1. august, og har i første omgang en avtale om engasjement i to år, sier Petter Hagen, som ikke er bekymret for GIF ski framover.
- Skigruppa har veldig mange dyktige personer, så jeg er sikker på at den kommer til å bli tatt godt vare på. Jeg kommer selvfølgelig til å følge med på hva som skjer i GIF ski, mens jeg er borte. Forhåpentligvis lærer jeg nye ting som jeg kan ta med tilbake til Norge og Gjelleråsen når engasjementet går ut. Det kan også være bra med noen nye krefter som styreleder, sier Petter Hagen.
- Det er ikke morsomt å miste en så god leder som Petter, men vi forstår at han ønsker å ta muligheten som nå har dukket opp. Vi vil takke Petter så mye for jobben han har gjort så langt og vi håper inderlig han er tilbake om 2 år. Vi ønsker å gi han en verdig takk for innsatsen på avslutningen 11. april, sier nestleder Erling Sundnes.

GIF - Shop

Kjøp Toa/Tørk - Støtt din gruppe!