Aktivitetsdag for jenter født 2011-2013

LKFK ønsker alle 6-8-årige jenter velkommen til fotballaktiviteter på Stampesletta lørdag 6. april kl. 12.00.

Klubbens egne spillere vil stille som trenere, og dette er et lavterskeltilbud med fokus på lek og moro med ball!
Aktivitetsdagen foregår på søndre bane, de nyeste kunstgressbanen nærmest Badedammen.
Husk å ha på klær etter forholdene og ta med drikkeflaske.
Ta gjerne med en venn :)

Foreldre vil få informasjon om opplegget for vårsesongen og svar på andre spørsmål dere måtte ha, samt lett servering.

Del gjerne arrangementet med andre som er i målgruppen.

Relatert bilde
Arrangementet på Facebook finner du HER.

Vel møtt!

Våre sponsorer