Bli med på vårrengjøring på Idrettssenteret

Bli med på dugnad for å gjøre Idrettssenteret fint og ryddig. Onsdag er det klart for vårrengjøring.

Så er det klart for den store vårrengjøringen på Idrettssenteret. Førstkommende onsdag, 3. mars klokken 16.30, går startskuddet for vårryddingen, og du er hjertelig velkommen til å være med å delta. Vi ønsker å «Shine up» det flotte idrettsanlegget på Skeie før kampsesongen for alvor starter opp, og ikke minst før mange barn og unge inntar fotballanlegget under Gasnor Cup til helgen. Neste 70 lag er påmeldte til Gasnor Cup som arrangeres for første gang i regi av idrettslaget.

Middagen denne dagen kan du ta på klubbhuset. Dugnaden starter nemlig med pizza som Avaldsnes spanderer, og det er nok til både gamle og unge. Barna kan også selvsagt delta, for eksempel med å plukke søppel.

Vi tar sikte på en 2-3 timers arbeidsøkt. Ta gjerne med deg rive, spade, kost eller andre redskaper som det kan bli bruk for. Har du trillebår er det supert.
Gi oss gjerne en tilbakemelding om du kommer, slik at vi får nok pizza til alle. Både medlemmer og ikke medlemmer ser selvsagt hjertelig velkommen.

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

En spennende og engasjerende fotballcup for gutter og
jenter i alderen 6-11 år, på Avaldsnes Idrettssenter 6.-7. april 2019.
Se kampoppsettet ved å trykke her