Bilder fra årets premieutdeling for Cup- og Karusellrenn + Klubbmesterskapet

Onsdag 27. mars ble premieutdeling for årets Cup- og Karusellrenn, samt klubbmesterskap gjennomført på Spydeberg Skiarena.

Det var bra oppmøte på premieutdelingen og i tillegg til premier til alle utøvere, ble det også delt ut buffer og andre uttrekkspremier som var sponset av vår hovedsponsor Askim og Spydeberg Sparebank.

Spydeberg IL Langrenn arrangerte 7 Cup- og Karusellrenn i løpet av vinteren, og det har deltatt over 130 forskjellige barn, ungdommer og voksne. I snitt har det deltatt 95 utøvere hver onsdag igjennom vinteren.

Resultater Klubbmesterskap: Klubbmestere 2019.

Resultater og poeng fra alle renn: Sesongen 2019.

Takk til alle utøvere og medhjelpere/støtteapparat for innsatsen gjennom sesongen 2018/19.

Karusellrenn

Cuprenn