TINE Fotballskole 2019

24. - 27. juni (uke 26) og 12. - 15. august (uke 33) TINE Fotballskole er et samarbeid med Fotball Akademiet til Hana IL. Trenere fra Fotball Akademiet vil sette opp innholdet i øvelsene/treningene. Fra Akademiet kommer Morgan Gramstad (UEFA B), Marco Jaques (UEFA C) and Kyle Farningham (UEFA B). Vi har også andre trenere fra Fotball Akademiet med oss og det kan dukke opp gjestetrenere en eller flere dager under fotballskolen.

Fotballskolen foregår på banen vår alle dagene kl.10-14! (Barnepass kl.08-10)

Tilbudet er åpent for spillere fra hele distriktet. Egen jentegrupper ved til strekking antall jenter påmeldt, så da håper vi selvsagt at jentene mobiliserer.

For mer info og påmelding: Hana IL TINE Fotballskole 2019

Vi bruker i år systemet superinvite til påmelding og betaling for at dette skal bli enklere for både spillere, foreldre og oss i administrasjonen. Her melder du på barna og betaler med et hvilket som helst visa eller kredittkort på noen små minutter.

Nå er det mulig å betale med Vipps i kiosker

og lotteri i Hana Idrettslag. Vipps nr 121339

Kvalitetsklubb