Vant Norgescupfinalene

Både Martin og Emma Kirkeberg Mørk fra DBK vant Norgescupfinalen i langrenn med suveren margin for junior i K 17 og M 18 på Lygna i helga. Søskenparet fikk også pallplasser sammenlagt i år med Emma på andreplass og Martin på tredje (mistet Norgescuprenn p.g.a. Ungdoms-OL). Sivert Leander Johansen, DBK, ble nummer ti, men endte på syvendeplass totalt i Norgescupen i M 19-20.

Ballklubben gratulerer trioen med knallsterke resultater i vinter. På fredag gikk for øvrig Martin et kjempeløp på 10 km skøyting i NM sammen med hele norgeseliten i både junior og senior. Det ble 24. plass med rundt 460 på startstreken, kun 1.25 bak gullvinner Martin Johnsrud Sundby. Her konkurrerte ”vår” Martin med andre ord med verdenseliten blant seniorløperne! Og selvsagt var Martin fra Ballklubben også klart best i sin årsklasse, M 18 år.

Foto action bilder: Line Møller. Kan benyttes kostnadsfritt.

Bilde av Emil Iversen og Martin er tatt av Per Øyvind Mørk.

Samarbeidspartner

Følg oss på sosiale medier!

Gi oss din støtte!

Min Idrett

Den du er, er bra nok for oss!