Knut Kåre Brøndbo til Blink

Forsvarsspiller født i 1993.

Knut Kåre Brøndbo startet karrieren sin i Meldal og var med å rykke opp til 3. divisjon med klubben i 2012. Sesongen etter skrev han under for Orkla og var de påfølgende fire siste sesongene vært en nøkkelspiller på venstrebacken på Orklas 3. divisjonslag. 92 kamper fikk han for Orkla før han returnerte til moderklubben, hvor han i 2018 var som spillende trener. Det siste halvåret har Knut Kåre Brøndbo derimot bodd i Båtsfjord hvor han har vært lærer. Nå er han tilbake i Trøndelag - klar for å få satse for fullt på fotballen i og med Stjørdals-Blink Fotball.

Knut Kåre Brøndbo (t.h) avbildet under en balansekrevende oppvarmingsøvelse. T.v. Jakob Tromsdal.

Brøndbo er forsvarsspiller.

Knut Kåre Brøndbo får draktnr 7.

Sosiale medier

@blinkfotball