Stor oppslutning om vårdugnad

Hele 90 personer, kvinner og menn, barn og ungdom, møtte opp til vårdugnad på idrettssenteret onsdag kveld.

Før dugnadsstart var samtlige fremmøtte invitert på pizza og pølser, så når dugnaden startet var alle full av energi. Og det ble vasket, inne som ute, kostet og ryddet, i tillegg til noen små reparasjoner rundt om kring. Medlem i anleggsutvalget, Bjørn Egil Apeland, hadde gjort en god jobb med oppgavefordeling slik at ingen gikk hjem uten å ha utført noe. Og ungene, de spiste ikke bare pizza, som takk for maten hjalp de til og plukket blant annet søppel.

Til alle dere som møtte frem, takk for hjelpen, i tillegg til at vi fikk gjort mye håper dette også var viktig sosialt. Hyggelig var det at så mange nye, og for en del av oss, ukjente møtte frem.

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

En spennende og engasjerende fotballcup for gutter og
jenter i alderen 6-11 år, på Avaldsnes Idrettssenter 6.-7. april 2019.
Se kampoppsettet ved å trykke her