Velkommen til ny sportslig leder

Andreas Haugen er ny sportslig leder i Huk. Steve Smith flytter over til styret.

Huk FK ønsker å kunngjøre ankomsten av en ny Sportslig Leder, Andreas Haugen. Steve Smith har forlatt rolle i klubben for å begynne i ny jobb, men vil være involvert i styrenivå. Vi vil gjerne takke Steve for sitt arbeid i klubben, for å lage en ny Sports Plan of få kvalitetsklubbstatus fra NFF i en ny epoke for klubben.

Andreas vil overta akademi treninger og overvåke sportsaktiviteter på banen i tråd med klubbenes nye Sports Plan. Han skal også coach G16 laget og ta kontroll over fotballskolen on sommeren, samt å være en god støtte for alle trenerene i klubben. Hans ønske for klubben er å tenke langsiktig, med klare mål for fremtiden og bygge klubb med motiverte, gode og utdannede trenere og spillere. Vennligist ønsk Andreas velkommen og vær så snill å kontakte ham med eventuelle spørsmål du måtte ha.

Våre treningssponsorer

Støtt HUK - klikk logo