Buss til Aker stadion også i år

Også i år vil vi sette opp buss til Moldes hjemmekamper på Aker stadion

Fotballgruppa i Batnfjord IL inviterer også i år til felles transport til Moldes hjemmekamper i Eliteserien. Busstilbudet var en stor suksess i fjor, og vi viderefører derfor tilbudet i år også. Nytt av året er at vi innfører familiepris på kr 200,- pr famile i samme husstand. Bussen vil, som i fjor, ha avgang fra Busstoppet på Batnfjordsøra halvannen time før kampstart, med retur rett etter kampslutt.

Første hjemmekamp er førstkommende søndag kl. 18.00 mot Stabæk, bussen drar da 16.30 fra Batnfjordsøra. Årets andre hjemmekamp kommer allerede påfølgende onsdag, mot Vålerenga, og da er det avreise kl 17.00, og kampstart 18.30. Så her er det ingen grunn til å vente med å kjøpe sesongkort.

Prisen på bussturen blir som i fjor 100,- for voksen, og 50,- for barn. I tillegg innfører vi som nevnt en familiepris på kr 200,-  Vi foretrekker betaling med Vipps, men vi godtar også kontanter

Følg oss på Facebook!