Konica Minolta - ny Falk!

Konica Minolta og Falkeid IL skreiv i førre veke ei 4 årig Falk-avtale, og i same slengen leverte dei ny Konica Minolta printer til kontoret på klubbhuset. Les intervjuet med salskonsulent Kjetil Vikse i denne nyheitssaken.

Les om vår nye Falk på deira heimesider: www.konicaminolta.no eller sjekk dei ut på Facebook

For dei som ikkje kjenner til dykk, kven er de, og kven er kundane dykkar?

Salgsavdelinga til Konica Minolta Haugesund består av en munter gjeng som jobbar iherdig for å finne den mest optimale løsningen for deg som kunde. Dei leverer tenestar innan print, scan, arkivering og skylagring. Vi levere varer og tenester til dei fleste kommunane på Haugalandet, og til ei rekke av Falkeid IL sine øvrige samarbeidspartnerar som Haugesund Sparebank, Coop Sørvest, Haugaland Kraft og Wee Gruppen.

Kva er dykkar motivasjon for å støtte det frivillige arbeidet i Falkeid IL?

Vi ønsker å identifisere oss med det gode arbeidet som gjerast av frivillige i Falkeid IL!

Vi har lagt godt merke til dugnadsgjengen dykkar på Haugesund Stadion, der er jo også vi inne som samarbeidspartner. Ein anna ting vi har lagt merke til med Falkeid, er den offansive satsinga på jente- og damefotball. At de no har fått med naboklubbane for å styrke satsinga, synast vi er knallbra og dette ønskjer å støtte opp om.

Er det noko meir de ønskjer å annonsere eller formidle til våre medlemmer eller samarbeidspartnerar?

Vi ønskjer å støtte Falkeid IL fordi i ser verdien i at frivillige legg nede ein stor innsats for å drive sunne aktivitetar for born og unge i nærmiljøet. Det er alle sine barn og unge dei frivillige jobbar for, så vi ønskjer å hylle dei som tek på seg desse viktige og samfunnsnyttige oppgåvene.

Takk for praten, Kjetil Vikse, vi ser fram til eit vidare godt samarbeid i åra framover!

Generalpartnerane

Gull- og sølvpartnerar

Medlemskontigent 2017

Medlemskontingent 2018
Takk for din støtte!
Ubetalt beløp (ca): 14226
Ubetalt antall: 53
Betalt beløp: 115750
Betalt antall: 391

Øvrige samarbeidspartnerar

Medlemsinformasjon

Kontortid dagleg leiar

Kontortid dagleg leiar:

Veke 49 (3 - 7 desember)

Måndag: 9.30-14.30

Tysdag: 9.30-14.30

Onsdag: Ute i møter, heile dagen

Torsdag: 9.30-14.30

Fredag: 9.30-14.30

Veke 50 (10 - 14 desember)

Måndag: 9.30-14.30

Tysdag: 9.30-14.30

Onsdag: 9.30-14.30

Torsdag: 9.30-14.30

Fredag: 9.30-14.30

Spørsmål? Kontakt rett vedkommande i Falkeid, trykk her for å finne rett kontaktperson.

Mange spørsmål kan besvarast ved å slå opp i Klubbhandboka

Falkeid IL arrangerer: