Stordugnad for veteranene

Kjører ut 13 000 søppeldunker ilag med Fides.

Stordugnad for veteranene

Stjørdals-Blink Fotballs veteranlaug har stor arbeidslyst - og glede. Nå har de kommet godt igang med sin største dugnad mht tidsbruk hittil.

-Det er 13 000 dunker som skal ut. Pr. i dag, 5.april., har vi kjørt ut 4300 stykker. Målet er å få ut 1000 i uka. To biler kjører hver dag. Vi har ansvaret i Selbu, Meråker, Malvik og Stjørdal. I Tydal kjører de ut selv. To avdelinger på Fides er involvert, VTA og Arbeid & Inkludering, forteller Harry Gresseth ved Fides Stjørdal.

-Vi i Fides er tidvis både 22 og 24 personer inne her og monterer. Vi skal være ferdig med utkjøringen i slutten av mai, men vi kan også bruke juni ved behov, fortsetter Gresseth.

Det er metall og glass som skal oppi dunkene. Alle abonnentene hos Innherred Renovasjon skal ha.

Veteranene fra Stjørdals-Blink Fotball er med på utkjøringen av disse dunkene.

En bil var fredag på vei opp i Lånke, en annen i Vassbygda. Innherred Renovasjon setter opp rutene. Abonnentene får SMS en uka før utlevering.

I hver bil er det i tillegg til sjåføren en person fra FIDES og en Blink-veteran.

Hver ukedag er altså to veteraner fra Stjørdals-Blink Fotball i dugnadsarbeid gjennom dette.

Snøen skapte noe utfordringer periodevis.
-Dette er absolutt blant våre største prosjekter. Vi så ikke omfanget før vi startet.
-Vi setter stor pris på Blink-veteranene. Det er kontinuitet og mye livserfaring her, konstaterer Gresseth.

Alf Erik Albrechtsen har utarbeidet en grundig vaktplan.

Gjennom sitt engasjement for Blinkfotballen gjør dermed veteranene et aldri så lite comeback i arbeidslivet.

Inntektene fra dugnaden pløyer veterangruppa tilbake til klubben i sitt hjerte. Som de alltid på et forbilledlig vis gjør.

Les mer om Fides her: https://fides.as/om-oss/

Sosiale medier

@blinkfotball