Kjempesuksess for Gasnor Cup

Det myldret med små og store fotballentusiaster, da Gasnord Cup gikk av stabelen for første gang lørdag. Turneringen for jenter og gutter mellom 6-11 år, ble en kjempesuksess i strålende vårvær.

Strålende sol, jublende barn og smilende foreldre. Gasnor Cup, som Avaldsnes arrangerte for første gang på lørdag, ble en kjempesuksess. Nesten 70 lag, og over 500 spillere, deltok i turneringen. Med like mange foreldre og besteforeldre til stede, myldret det av vårliv på Idrettssenteret på lørdag.

Store og små storkoste seg i det flotte vårværet, enten det var i leken med lærkula ute på banen, eller engasjerte foreldre som heiet på sine kjære. Mange prøvde seg også i den populære aktivitetsløypen som var «bakt inn» i turneringen.

-En flott opplevelse og arrangementet gled prikkfritt, sa en strålende Ynskje Kaldheim i organiasjonskomiteen. Hun synes spesielt det var moro at så mange deltok i aktivitetsløypen, og at den ble en suksess.
-Vi ønsker å skape en litt annerledes fotballturnering med Gasnor Cup. En turnering hvor vi også fokuserer på å få barn og foreldrene til å gjøre ting sammen. I dagens «tidsklemme» er det veldig viktig at foreldre og barn bruker tid sammen. Det gir glede og motivasjon og styrker samholdet for hele familien. Med løypen, og de andre lek-aktivitetene, klarte vi det, legger hun til.
Det var første gang Gasnor Cup ble arrangert og både arrangør og de som deltok oppfordret til å gjentagelse til neste år.

Det var en unggutt fra Haugar, 11 år gamle Thomas Vikse, som var heldig i trekningen og vant seg en weekendtur for 2 personer fra De Bergenske hoteller. Sammen med foreldrene svarte han på alle oppgavene, og var heldig i trekningen. Heldig var også 7 år gamle Jakob fra Nord, som vant en weekend for to personer på Ryfylke Fjordhotell i Sand.

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

En spennende og engasjerende fotballcup for gutter og
jenter i alderen 6-11 år, på Avaldsnes Idrettssenter 6.-7. april 2019.
Se kampoppsettet ved å trykke her