Eidskog G19 vant HamKam TalentCup

Mye bra spill på Hamar

Fart stadion 7.april 2019

Bak fra venstre: Didrik L Brenna, Morten Sæter, Simen Kalheim, Sondre Muri, Johan Lindstad, Morten Forkerud, Håkon B Reitan

Foran fra venstre: Trym Grønnerud Haugen, Paul Granheim, Jonas Delviken, Oliver Risberg, Lauritz Billerud, Jonas Grønnerud

Disse 13 gutta dro til Hamar og gjorde rent bord og ny pokal med hjem til Eidskogen. 1 baklengs mål i løpet av helga (en straffe i finalen) vitner om at vi har tatt store steg i det deffensive spillet. I tillegg så dominerer vi alle kampene i banespillet og ballinnehav, og når vi blir det mestscorende laget så vitner det om at vi er giftige fremover. 14-0 i målforskjell i gruppespillet og 3-1 i finalen, (i følge statestikken er vi snytt for et mål i kampen mot Stokke) og da spørs det hvilket mål de har tatt bort om hvem som ble toppscorer offesielt, men i følge vår egen statestikk så ble det delt mellom Morten S og Morten F med 4 mål hver. Vi er trygge bakover og spiller til tider fin fotball fremover og har 6 forskjellige målscorere i løpet av helga. Den dårligste kampen spillemessig er faktisk finalen (men der må dommertrioen ta en god del av skylden) for kampen blir veldig oppstykket og det blir mye frustrasjon på håpløse avgjørelser. Men vi vinner og burde strengt tatt vunnet mer. bortsett fra straffa (som vi redder og de på merkelig vis får ta om igjen, hvor vi på nytt redder men de scorer på returen) så har de bare et par cornere de er farlige på. Mens vi har en 2-3 100% sjanser vi misser på, så vi er nærmere å score 4 en de er å score 2.

Så fikk endelig tatt revasje mot Trosvik etter å ha tapt finalen i ØG cup i 2016 mot de (da G16) og vi fikk bevist at det ikke var et blaff at vi slo ut Modum av NorwayCup i fjor.

Det ble bra med spilletid på alle sammen og vi fikk matchet de som var tilbake etter skader greit, da unggutta vi hentet inn gjorde sakene sine veldig bra!

En bra oppkjøring før sesongstart!  Så nå gjelder det å holde kamp/treningsgrunnlaget oppe fremover.

Roger og Frode