Hederstegn på årsmøte IKVåg 2018

På årsmøte i 2018 ble Tor-Kåre Høsteland fra løypeutvalget utnevnt til æresmedlem i IKVåg. Odd Ivar Hjetland og Kjell Hugo Eliassen, begge fra håndballen, fikk hederstegn for lang og tro tjeneste.

På årsmøte i 2018 ble Tor-Kåre Høsteland, fra løypeutvalget, utnevnt til æresmedlem i IKVåg. Odd Ivar Hjetland og Kjell Hugo Eliassen, bege fra håndballen, fikk hederstegn for lang og tro tjeneste.
På bildet fra venstre: Thor-Erik Andersen, Odd Ivar Hjetland, Kjell Hugo Eliassen, Anne Karèn Birkeland, Tor-Kåre Høsteland, Trond Blattmann.

Anne Karèn Birkeland og Trond Blattmann stod for utdeling av æresmedlemskapet til Tor-Kåre Høsteland.

Følg oss på Facebook!