Seteklev i fyr og flamme

Follo tok seg videre til 1 runde i NM med seier over DFI på Langhus kunstgress

"Hattrick helten Kristian Seteklev og Joachim Glosli som feirer 1-0 målet. Foto: ØB"

Det har knyttet seg stor spenning til denne kampen da det ble kjent at Follo møter DFI i siste kvalifiseringskamp inn mot 1 runde. Follo FK og DFI som i år er satt i samme avdeling i 3 divisjon, møtte hverandre også 3 ganger ifjor der det ble to seiere til Follo og en seier til DFI.

Kampen har en nervøs åpning der det er litt ta og føle på. Det blåste en god del på banen som bidro til at kampen fikk en dårlig start for Follo sin del som hadde motvind. DFI var gode i 1 omgang til å utnytte dette ved å få flest mulig situasjoner på vår egen banehalvdel med dueller, innkast og corner. Det er derimot Follo som tar ledelsen 1 - 0 ved Kristian Seteklev før DFI får straffe som Sander redder, men må bli tatt på nytt igjen og DFI utligner 1 - 1. Rett før pause kommer Kristian Seteklev alene med keeper og setter Follo igjen i ledelsen 2 - 1.

Det virket til å være en ny gjeng som kom ut i 2 omgang med skuldrene senket. Follo tok umiddelbar kommando og styrte kampen fra start til slutt av 2 omgang. Først et langskudd fra nykommer Nicolas Falk Pena til 3 - 1 og så fullførte Kristian Seteklev sitt hattrick ved å sette inn 4 - 1.

Dette sier trener Christian om kampen:

"Syns vi starter kampen greit, men utover i 1 omgang lar DFI få kampen i sitt spor. Skal sies det var mye vind så kan forstå guttene at ballen de slo kanskje gikk lenger enn vanlig og at man følte det var litt vanskelig å komme seg ut av egen halvdel. Vi ønsket å straffe de på det samme i 2 omgang. La de føle hvordan det er å kontinuerlig ha trykk rundt seg og anspenten som lå litt i 1 omgang ble mer og mer borte i 2 omgang. Godt å ta seg videre og spent på hvem vi møter i 1 runde"

Vi takker DFI for kampen og er ikke lenge til vi møtes igjen!

Les øb sin sak her:

Se bilder fra oppgjøret her: