Avaldsnes reiste kjerringa, slo Kopervik2 7-1

Avaldsnes reiste kjerringa etter det forsmedelige nederlaget mot Ølen i serieåpningen, og slo Kopervik hele 7-1 mandag kveld. Sander Solbakk t.v scoret to mål, mens Vegard Tønnessen spilte bra i sin høyre backposisjon.

-I dag handlet det kun om en ting – å slå tilbake etter fadesen mot Ølen i serieåpningen. Det synes jeg vi klarte godt. Selv om vi i enkelte perioder sovner litt, gjennomførte vi en god kamp, og fikk brukt hele troppen. Han var fornøyd, trener Andreas Ulland-Andersen, etter at A-laget slo Kopervik2 hele 7-1 på kunstgraset på Åsebøen mandag kveld. Hjemmelaget klarte aldri å by opp til dans, og etter hvert som kampen skred fram, var det bare et spørsmål om hvor seieren skulle bli til våre gutter. Det hadde heller ikke vært noe å si på om seieren hadde vært større når vi vurderer spill og sjanser. Kopervik hadde to målsjanser i kampen, og scoret på den ene, mens Avaldsnes misset på flere store sjanser kampen gjennom.

Avaldsnes tok ledelsen allerede etter 8 minutter da Einar Utvik headet inn etter innlegg fra spillende trener Andreas Ulland-Andersen. 0-2 kom bare fire minutter senere da Daniel Bersaas fikk pirket ballen over streken ved første stolpe, etter innlegg fra Alain Mbonimpa. Da var egentlig kampen avgjort.
På tampen av omgangen gjorde Sander Solbakk 3-0 etter gjennomspill fra Ulland Andersen. Solbakk rundet keeper og satte ballen enkelt i mål – en fin prestasjon. På overtid var Daniel Bersaas frampå igjen og fastsatte pauseresultatet til 4-0.

Avaldsnes dominerte, og tok mer og mer over utover i 2. omgang. I siste halvdel gjorde vi imidlertid flere bytter, og mistet med det litt sting offensivt. Flere store muligheter rant ut i sanden.

Einar Utvik jr scoret 0-5 på straffespark etter 60 minutter. Innbytter Christoffer Rydningen gjorde siden 0-6 på sitt første spark på ballen, før Sander Solbakk fastsatte sluttresultatet til 1-7, 8 minutter før slutt.

Avaldsnes framstod med både glød og innsats i denne kampen, og viste til tider godt spill. Men innimellom sovnet en også av, slik som ved scoringen til Kopervik. Flere av spillerne gjorde en solid innsats. Daniel Bersaas og Jonas Risanger jobbet fra. Sander Solberg skaper mye, og Andreas Ulland Andersen har en smart fot, og er ofte sistemann på pasning før avslutning. Avaldsnes fikk et gult kort. Da Christoffer Rydningen seilte aaaallltfor tidlig inn i en takling…

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

En spennende og engasjerende fotballcup for gutter og
jenter i alderen 6-11 år, på Avaldsnes Idrettssenter 6.-7. april 2019.
Se kampoppsettet ved å trykke her