Trenerforum i LKFK

Det ble gjennomført både teoretisk del, informasjon og praksisøkt når trenere fra alle årstrinn var samlet til felles trenerforum forrige uke.

Torsdag 4.april gjennomførte klubben en felles samling for alle trenere i klubben, hvor de fleste lagene våre fra J7 til senior fra representert. Totalt 23 trenere var samlet først til sosialisering med mat – før vi gjennomførte en teoretisk del og deretter beveget oss ut på feltet for en praksis økt hvor vårt J15-lag var markører.

Fokuset på samlingen var følgende:

• Gjennomgikk hovedlinjene i den nye sportsplanen
  • Hvordan ønsker klubben at våre trenere skal fremstå på feltet, både på trening og i kamp?
  • Hva skal vi ha fokus på trening og i kamp?
  • Viste øvelser vi ønsker at barne- og ungdomslagene våre skal benytte regelmessig i sine treninger

Dette var en veldig positiv samling, og det kom mange lovord fra trenere på alle nivå. Dette er en start på å bygge et fellesskap og det kom innspill på andre tema vi kan ta ved senere anledning. Presentasjonen som ble holdt er lagt som vedlegg i saken.

Vil rette en takk til spesielt Tore Simensen og Tord Strømme for deres aktive bidra i planlegging og gjennomføring. Sammen blir vi bedre!

Våre sponsorer

*