Nytt kunstgras ved gamle idrettspark.

Første halvdel i Juni.

Nytt og ettertrakta kunstgras er no i bestilling, og arbeidet tek plass allereie i første halvdel av Juni månad.

Med hensyn til arbeidet som skal utførast i ein periode på 7-14 dager, ber me trenarar/oppmenn og ellers brukarar sjå over eventuelle heimekamper, treningar o.l som foregår i denne perioda. Spre budskapet!

• Det er ikkje mogleg og nytta banen i denne perioden, me håper at folk respekterer dette.
  • Alternative treningar/bruk av grasbane og eventuelt flytting av kampar må nyttast som alternativ.
  • Me gleiar oss til ny matte og eit stort og flott lysanlegg!

Samtidig vil me rette ein stor takk til Fitjar Kommune og alle andre bidragsytarar, samt ildsjelar som har vore involvert så langt.

Grasrot fra Norsk Tipping