Eldres avdeling: Et sosialt tilbud til alle over 35 år.

I de siste årene har vi sett snitt alderen øke og det er bekymringsfullt. Vi har innsett at vi ikke er flinke nok til å informere og invitere yngre medlemmer og vil prøve å gjøre noe med det.

Om DBK Eldres
Eldres formål er først og fremst å pleie sosial omgang for DBKs medlemmer over 35 år.

På Vårtinget 1951 ble det satt ned en komité for å danne den avdelingen som ble Eldres Avdeling.
25. mai 1951 møttes 20 Ballklubbmedlemmer i møtelokalene i Drammen Turnhall og DBKs Eldres Avdeling ble stiftet.

Opp gjennom årene har det vært arrangert store fester for medlemmene. Vi har feiret både 25 og 50 års jubile.

Avdelingen møtes den første fredagen i måneden på DBK-huset, men viker hvis det er andre store arrangementer på denne dagen. I de senere årene har vi ofte hatt foredrag på møtene, noe som øker frammøte. Vi har også 3-klubbmøte en gang i året, da møtes Drafn, Skiold og DBK. Møtestedet går på rundgang.

I 2019 arrangerer DBK møte på Huset 26. april med vår beste brettseiler gjennom tidene, Jorunn Horgen, som foredragsholder. Les mer om dette arrangementet her.

Vi har 3 «store» møter i året:
I juni, sommeravslutning på Ballklubbhytta med spekemat +++.
I november, Årsmøte m/ torskemiddag +++.
I desember, Julebord, dvs. Rakfisk bord, men med mulighet for julemat +++.

For å kunne bli medlem i Eldres, må en være medlem i DBK og over 35 år. Årsavgiften er kr. 200, møteavgift kr. 50.
Det serveres tradisjonell «Eldres mat», dvs. wienerpølser med alt av tilbehør (det er også muligheter for et «bløyta»). Forfriskninger kan kjøpes!

Alle medlemmer i DBK over 35 år er hjertelig velkommen!

Samarbeidspartner

Følg oss på sosiale medier!

Gi oss din støtte!

Min Idrett

Den du er, er bra nok for oss!